23 Ocak, 2012

Manchester 2 - 0 Londra

Premier Lig’de Manchester City’nin Tottenham’ı, Manchester United’ın da Arsenal’i devirdiği bir hafta sonu yaşadık. Bir nevi Manchester takımları Londra takımlarını alt etmesinden bahsediyoruz.

İlk olarak Manchester City ve Tottenham karşı karşıya geldi. Muhteşem bir maç oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmazken ikinci yarıda sadece 9 dakika içinde olan oldu. Manchester City 2-0 öne geçti ardından Tottenham beraberliği yakaladı. Maç böyle bitecek derken uzatmalar oynanırken ilk önce Defoe 90+1’de kaçırması daha zor pozisyonda gollük pozisyonu harcıyor ardından 90+5’te Balotelli penaltıdan attığı golle bir rakiplerini şampiyonluk yarışından men ediyordu.



Ardından Arsenal Manchester United’ı ağırlıyordu. Manchester’daki ilk maçtan sonra Arsenal yanıyordu malum 8-2'nin intikamını almak zordu ama bunu en azından yenelim şampiyonluktan edelim hırsı bürümüştü. Ama hiçte öyle intikamlık bir maç olmadı önce ManU öne geçti, sonra Arsenal geri döndü. Son sözü Danny Welbeck söyledi ve ManU maçı 2-1 almayı bildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder