16 Mart, 2014

Derdiyoklar - Talan Var

Adalete Fener Yak

Bu Hafta Old Trafford'ta Play List

Bugün Old Trafford’da oynanacak Manchester United-Liverpool maçı öncesinde,devre arasında ve sonrasında çalacak şarkılar şu şekilde.



Pazar Sabahı : Özlem Bulut Band - Aşk Bitmez

Büyük Maç


Tame Impala - Stranger In Moscow (Michael Jackson Cover)

Fil'm Hafızası Sunar: Bu da mı Gol Değil! hosted by Banu Yelkovan & Uğur Vardan

"Filmlerin çoğu futbol maçlarına benzer. Bir genel taktik vardır. Ama topun düştüğü yer ve oyuncuların o anda bulundukları noktalar, eğer kullanabilirseniz, daha iyi oynamanızı sağlar." Stanley Kubrick

Sinemaseverlere farklı ve alternatif bir sinema içeriği sunmak üzere faaliyet gösteren sosyal sinema platformu Fil’m Hafızası’nın gelenekselleşen Tematik Gece etkinliğinin Mart ayı teması “Spor”. Sinema ve spor tutkunlarının keyifli bir akşamda bir araya geleceği "Bu da mı Gol Değil!" 28 Mart Cuma günü saat 21:00’da Salon İKSV’de gerçekleşecek.


Hürriyet Gazetesi sinema ve spor yazarı Uğur Vardan ile Radikal Gazetesi spor yazarı Banu Yelkovan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte spor sahalarından beyazperdeye taşınmış oyunculardan, spor coşkusunun beyazperdedeki yansımasına; teknik direktörler ve antrenörler ile yönetmenler arasındaki benzerliklerden, set arasında yapılan müsabakalara kadar birçok eğlenceli anı ve kısa filmler spor ve sinema tutkunları ile buluşacak.

Etkinlikte kısa film gösterimlerinin yanı sıra Türk rock müziği tarihinde ve gelişiminde önemli katkıları olan Kesmeşeker grubundan ve solo projelerinden tanıdığımız Cenk Taner de geceye mini bir solo performansla renk katacak.

Sürpriz ödüllü yarışmalar ile etkinliğin medya sponsorluğunu 2F Magazine, Beyogluin.com ve 10sayfa.com üstlenirken, Karaköy’ün yeni ortak çalışma ortamı Yazane geceye proje desteği sağlıyor.

Bilet Fiyatları
Oturmalı: 25 TL (110 adetle sınırlıdır)
Ayakta: 15 TL

Dare To Zlatan

Kontrolsüz Güç Güç Değildir